pühapäev, 22. veebruar 2015

Tibud ja riiulid

Möödunud nädal oli tööl väga tihe: sada asja korraga käsil ja kõigiga ühtmoodi kiire. Vahele veel koosolekuid ja presentatsioone ning tööpäeva lõpuks ei liigu enam mitte üks mõte peas. Peale sellist nädalat maitses uni korralikult ja laupäeval saigi ligi kaksteist tundi jutti und kallatud. Kassid olid hommikul juba väga murelikud, et kas täna üldse süüa ka antakse.

Töine nädal andis ka viimase tõuke puhkuse paikapanemiseks ja lendude broneerimiseks. Aprilli keskel ootab meid Horvaatia oma rahvusparkide ja kauni loodusega. Plaan on lennata Spliti ja teha sealt väike ringreis. Esialgne marsruut on midagi taolist: Split - Trogir - Krka rahvuspark - Zadar - Paklenica rahvuspark - Plitvice rahvurpark - Split. Panustame looduses matkamisele ja lihtsalt chillimisele. Ootan niisiis puhkust, loen Lonely Planeti reisijuhti ja vahin internetis pilte - reisi planeerimine on ju vähemalt pool rõõmust :)

Hea meel on mul ka selle üle, et saime laupäeval jälle sisustuse osas üht-teist tehtud. Esiteks sai magamistoa seinale kaks konksu kruvitud. Meie magamistuba on üsna pisike: peale voodi, riidekapi ja öökappide ei mahu sinna eriti midagi. Hädasti oleks aga vaja kohta, kuhu käekott panna (et see niisama põrandal ei vedeleks) ning kuhu saaks vajadusel riideid riputada, näiteks hetkeks tuulduma enne kappi panemist. Indiska tibudega konksud tulid siinkohal appi:

20150222_161418

Lisaks sai Ikeast hangitud pisike pildiriiul. Tulemus on minuarust suurepärane. Tervest toast mul muidugi pilti ei ole, selle jaoks oleks pidanud liiga palju kraamima :D

20150222_161443

Samasugune pildiriiul sai ka trepipealsele üles riputatud ning sinna paar botaanikateemalist pilti seatud:

20150222_161544

Kohe teine asi!
Sellest sisustuse sättimisest on muidugi veel tükk maad alumise korruse vannitoa remondini. Ei tea kuidagi, kas seda on üldse võimalik millalgi ette võtta. Nüüd teame, mida selline remont nõuab - nii ajaliselt kui vaimselt, ja algaja optimism on kadunud. Suvel on vaja aias mütata - nii et võib-olla siis järgmisel talvel? Eks näis :)

2 kommentaari:

aimarii ütles ...

Hea, et sul on vahel puhkus. Inimese peab vahel oskada elust nautida. Head välismaa reisi.
Vist teie talv on mõõdas? Siin jatkub hästi, aga meeldib mulle.

Maris ütles ...

Tänan, ootan juba kõvasti reisi :)
Talv näitab veel küüsi - täna olid jälle miinuskraadid ning teed kaetud libeda jääkoorikuga, nagu ikka peale sulailmasid.
Aga Hesaris oli täna selline artikkel: Kevät voi alkaa Etelä-Suomessa viikkoja etuajassa.
http://www.hs.fi/kotimaa/a1424577843141