teisipäev, 1. jaanuar 2013

Ja ongi aasta uus

Uue aasta esimese päeva esimese asjana käisin sissesõiduteed märjast lumest puhtaks rookimas. Auto vajub sealt läbi ja pidamist pole ollagi, aga peale labidaga vehkimist on tee as good as new. Ma arvan, et see füüsiline pingutus ennustab väga tervislikku aastat :)

Aga miks me remonti ei tee? Sest alustasime siin mõned päevad tagasi kenasti tulevase vannitoa seinte lõhkumist, mille käigus Aki kukutas endale pool seina varba peale. Loomulikult just sel hetkel polnud tal turvakingi jalas ja tulemus ei ole kuigi esteetiline. Õnneks luud jäid terveks.
See-eest tegime eile remonditööde nimekirja. Optimistlike ennustuste kohaselt kulub meil 350 töötundi ülemise korruse vannitoa, elutoa ja söögitoa remondi peale. Aga sel pole vahet, sest kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

Ma ei tea, kas mul on mõtet hirmsasti sel aastal eesmärke seada, sest peamine tegevus on ju nagunii teada :) Maja osas võiksin paar suuremat asja üles loetleda:

1. Ülemise korruse remont valmis: vannituba, elutuba, söögituba, esik, magamistoad ja köögi viimistlustööd.
2. Väikse kastiaiamaa tegemine ja juurviljade kasvatamine.
3. Terrassi ehitamine tagaõuele, maa tasandamine, lillepeenra alustamine. Hakkame ühest nurgast peale, kõike ei ole plaaniski ühe aastaga valmis teha.

Kõik muu tegevus, mida 2013 teha jõuab, on boonus :)

Head uut aastat kõigile, õnne ja rõõmu, edu ja kordaminekuid, tervist ja armastust!

Kommentaare ei ole: