pühapäev, 9. oktoober 2011

Nädal tagasi Porkkalas

Nädalad lendavad jälle ülikiirelt ja blogisse ei jõua neist kirjutada. Väike update eelmiselt nädalavahetuselt, käisime Porkkalanniemis kaameraid tuulutamas, kuigi tol korral pildile midagi väga erilist ei jäänud.

PA015152.jpg

PA015159.jpg

PA015166.jpg

PA015168.jpg

PA015170.jpg

PA015174.jpg

PA015176.jpg

Paar maaklerit on käinud korterit hindamas, üks optimistlikum ja innukam, teine pisut negatiivsem ja muidu ka väsinum. Homme tuleb veel üks, seejärel peaks olema mingi aimdus reaalsest hinnast olemas. Müüa kavatseme ikkagi ise, ei hakka protsente kinnisvarafirmadele vahelt maksma ;)
Täna käisime paari maja ka vaatamas, aga need ei olnud eriliselt lootustandvad. Paar potentsiaalset olen lisaks kuulutustest välja valinud, kuigi tegelikult on vara veel uuest mõelda, kui vana pole müüdud..

6 kommentaari:

Tiina Linkama ütles ...

Onnea asunnonmyyntiin ja talonetsintään. Elätte jänniä aikoja!

Maris ütles ...

Kiitos, onnea tarvitaan! Jännityksellä seurattiin teidän Võsu-kauppoja, nyt sitten saadaan taas hieman omakohtaistakin kokemusta aiheesta :)

Kati ütles ...

Hea kuulda, et kuhugi suunas areneb..Meil vaikus - pole ise midagi näinud ja ega pole ka aega olnud vahtida ning maakler ka vaikib:(

Tarja ütles ...

Jõudu ja jaksu uue elamise otsimisel! Meil mõnda aega olnud sama plaan, aga veel ei ole kindlad kummale poole lahte uus kodu tuleb :)

Olete igal pool kaameraid tuulutanud- kas olete ka Poronpolul käinud? http://lisa.hyrinet.fi/loppi/matkailu/index.php?sivu=reitit/poronpolku
Kui nädalavahetusel ilm vähegi lubab, siis plaan meil sinna tuulduma minna.

Maris ütles ...

Kati, hoian teile pöialt, et miskit ikka leiduks!

Tarja, aitäh! Põnev, et olete mõelnud kolimist ka teisele poole lahte. Ma ei teagi, kas oskaks enam Eestisse päris tagasi elama minna. Tuleks kindlasti paljude asjade suhtes jälle ümber harjuda.

Poronpolust pole ma midagi kuulnud, paistab huvitav! Täpselt ma küll aru ei saanud, mis rajal seal matkata saab, osad olid punasega märgitud, st. ei saa igal ajal ligi?

Tarja ütles ...

Poronpolul on Marski maja juures järvest ülesõit. Kuna sealt muul ajal üle ei pääse, siis tuleb veidi marsruutti muuta (need sinised nooled seal kaardil). Ei jõudnud meiegi sinna veel.