pühapäev, 13. juuni 2010

Tervis tuleb

Eluvaim hakkab juba ilusti tagasi tulema, kuigi hommikul peale lühikest nõude masinasse kraamimist ja muud sahkerdamist tõusis kerge higi nahale ja hing jäi kurku kinni :D Ilmselgelt ikkagi tuleb veel rahulikult võtta.

Praeguse seisuga siiski seilan homme Tallinna tööreisile ja ehk jõuab ka mõnda raamatupoodi sisse astuda ... Ausalt öeldes viimasel korral hangitud Minu Austraalia on ikka veel pooleli. Kuidagi ei ole päris lemmik sellest Minu -sarjast. Halb see nüüd ka kindlasti pole, aga millestki jääb lihtsalt puudu.

Paar päeva olen vahtinud jalka MMi. Vahel muidugi poole silmaga, kõikidest algsarja kohtumistest siiski ei jaksa huvituda. Võistkonnad on pealegi pisut kesiselt esinenud (no tere Inglismaa!). Aga kõige hullem on mängude ajal see pidev pinin, mis kostub läbi ülekande staadionilt. Ma tõesti loodan, et need paganama pasunad võimalikult kiirelt ära keelatakse. Pea lõhkeb varsti selle pideva mesilaste sumina peale.
Murettekitav on ka see, et juba enne MMi lõppu sõidame me Norrasse. See on ikka täielik planeerimisviga, niimoodi võib ju lausa finaalist ilma jääda. Või siis veedame vähemalt osa suurepärasest välisreisist hotellis teleka ees ...

Kommentaare ei ole: