esmaspäev, 20. aprill 2009

Nagu actionfilmis

Pühapäeval tiirutas meie läheduses helikopter üsna pikka aega. Kõigepealt püsis suhteliselt lähedal päris pikalt paigal, seejärel keeras end minekule, tuli üle meie maja ja jäi siis vähe kaugemale ühe koha peale tiirutama.

Esiteks arvasime, et Mediheli tõttab kellelegi appi või et käib mingisugune torude pildistamine soojuskaameraga. Aga aknast piiludes selgus, et oli hoopis piirivalvekopter. Aki hüppas kiirelt õue pildistama ja mina passisin toast peale. Järgmiseks kimas tänaval politseiauto mööda. Sel hetkel võttis pisut kõhedaks, et millisel operatsioonil osalevad nii politsei kui piirivalve? Kas peaks ootama, et keegi pätt kargab õue ja tungib sisse..?

Hiljem uudiseid lugedes selgus, et politsei oli teinud läheduses puhumist ja üks auto oli plehku pistnud. Juhtumisi läheduses olnud piirivalvekopter kaasati taga-ajamisse. Mees oli peale lühidat sõitu auto peatanud ja jooksma pistnud. Umbes 40 minuti pärast saadi ta kinni. Inimesed olevat helistanud politseisse, et mingi higine mees lippab üle õuede. Täielik action ikka meie rahulikus linnaosas.

Aki pildid:


Kommentaare ei ole: