pühapäev, 12. oktoober 2008

Jänesed

Bloginduses on valitsenud vaikus juba teist nädalat. Panen selle töökiire ja väsimuse arvele. Viimati kirjutasin ka, et tõbi tikub kallale - sellega maadlesin nädalakese, kuid peale paranemist ootas mind ees juba teine katsumus, tarkusehamba väljatõmbamine. Toiming ise oli suhteliselt kiire ja hõlbus, ent mul on ilmselgelt lotovõitja vedamine - paari päeva pärast hakkas haav valu tegema. Käisin end näitamas ning arst leidis sealt puhastamise käigus pisikese luutüki. Sinna kuulus juurde kommentaar, "jah üldiselt on see hamba tõmbamine väga lihtne protseduur, aga vahel juhtub nii, et jääb luutükike haava sisse." Just my luck.

Igatahes nüüd siis paranemine algab uue hooga. Palju muudki on vahepeal toimunud, näiteks sügis kätte jõudnud ning meie õunapuuaed vilju kandnud :) Esimene patsient on pildil, nädal tagasi puu otsast maha potsatanud. Eile tuli teine järgi. Hetkel veel küpsevad nad köögis, ent täna võikski esimesed omad viljad põske pista.



Varem olen kirjutanud Helsingit kiusavast küülikuprobleemist. Kuna sellist asja peab ikkagi oma silmaga kaema, siis tuligi idee hommikuhämaruses jänkusid otsima minna. Mõeldud, tehtud. Täna helises äratuskell 6.30 ja uimerdasime koos kaameraga enne päikesetõusu kesklinna Töölönlahti parki. Esimesed jänesed hüplesid juba parkla läheduses ringi ja kokku nägime neid tunni aja jooksul vähemalt paarkümmend. Hämara ilma (ja kobade pildistajate) tõttu eriti häid pilte ei saanud, ent siin siiski teile mõned võtted.

Töölönlahti paar minutit enne päikesetõusu:



Varbavahede puhastus:



Pardid lahel:



Seal nad kükitavad:



Mister Bunny:

Kommentaare ei ole: