pühapäev, 14. september 2008

Nädalavahetus Turus

Kool and the Gang oli lahe! Täiesti ületas ootused. Jämmisin umbes üheni, siis tuli hirmus väsimus peale ja kimasin kiirelt taksoga koju. Taksojuht tahtis miskipärast muudkui jutustada. Reedel olin tööl pohmakas, ausalt, esimest korda elus. Ja ma polnud mitte ainus. Osad muidugi ei jõudnud üldse tööle.

Ent laupäeval olin juba reipalt vormis, valmis nädalavahetust Turus veetma, tähistamaks viit koosveedetud aastat. Hotell oli broneeritud ja teatripiletid ostetud, muu programm vaba. Turu sarnasus Tartuga oli märgatav, pruuni veega jõgi, üliõpilased ja muud hipid ja nii edasi.
Õhtune teatrietendus pidi olema komöödia nüüdisaja mehe hingeelu teemadel ja seda ta ilmselt oligi. Me lihtsalt ei saanud umbes poolest aru. Sellest, millest aru saime, oli siiski päris naljakas.

Õhtu parim siider leidus The Cow nimelisest pubist, äärmiselt meeldiva atmosfääriga kohast Turu kesklinnas. Järgmisel päeval käisime veel Turu lossi kaemas ning seejärel suundusime Hankosse, purjetajate suveparadiisi. Me loomulikult ei arvestanud sellega, et käes on september. Linn oli täiega välja surnud, kuid sellest hoolimata oli mõnus ringi jalutada ja pilte klõpsida.

Nüüd tagasi kodus ja homme algab õnnetu töönädal, motivatsioon on nullilähedane.

Aurajoki õhtul:



Siider ja nachod, mm:



Turu lossipark:



Turu loss:



Sügisene purjetaja hallis Hankos:



Hanko meremaastikke:



Porr kirikupargis:



Madal vesi:

Kommentaare ei ole: