pühapäev, 30. september 2007

Caturday


Kuigi nädalavahetused on ühed väga kiiduväärt asjad, tundub tihti, et neid pole kunagi küllalt. Näiteks võtame eilse päeva: oli täisprogramm, esiteks korralik väljamagamine ja siis kodused askeldused. Poeskäik, söögitegemine, pesu pesemine, nädalavahetuse puhkuse osa minigolfi näol, lillesibulate istutamine, muruniitmine ja muu aiaga seonduv, kassile ussirohu andmine, õhtul kerge Dooley's ja jutuajamine. Kogu päev oli miskit tegemist ja enne õhtut polnud hetkegi aega maha istuda. Ja mis tulemus oli?

Tulemus on see, et midagi konkreetset ei ole me ikkagi valmis saanud. Kortergi on koristamata. Aknalaudu pole veel, saunaistmete materjal istub ikka poes, pildid on laual ja mitte seinal, riidekapi ümberehitus on teostamata, köögi töötasemed vahetamata jne jne. Kustkohast võtta see aeg (ja ka muidugi raha), et kõik need tegemata tööd saaks nimekirjast maha kriipsutada, mina aru ei saa. Kui keegi teab, öelge mullegi.

Eile sai nalja ka. Hilisõhtul istusime elutoas ja loksutasime jäätükke oma Dooley'sis, kui mina vahelduseks akna poole vaatasin. Sealt jõllitas pimedast aknast mulle vastu valge kassi pea. Läks hetk aega enne kui ennast kogusin ja pihta sain, et jah ongi kassiga tegemist, mitte mingi tondiga. Kellegi hästisöödetud valge kiisumiisu oli oma öiset jalutuskäiku tegemas ja mõtles vahelduseks meie elutoa akna all olevale lillekastile hüpata ja sealt siis jälgida, mis me toas teeme. Kõik ju talle hästi kätte näha, väljas pime ja meil sees tuled põlevad.
Huumorkass ikka. Pärast hüppas lillekastilt alla ja passis läbi klaasitatud õueukse sisse ja haigutas seal ees. Tõime ka Laku teisest toast vaatama, et mis värk on ja vapral Lakul läksid vaid sabakarvad puhvi enne kui ukse eest köögilaua alla hiilis :)

Nüüd ma vist peaks selle koristamise juurde asuma, kui ma üldse midagi sel nädalavahetusel tahan valmis saada. Aki lubas küll tolmuimejaga ringi tõmmelda, aga kuna ta hetkel on varjunud töötuppa oma elektriskeemide ja jooniste juurde (overworked and underpaid ma ütlen!!), siis vaevalt teda sealt koristamisega välja meelitab.

Kommentaare ei ole: