pühapäev, 2. september 2007














Käisime eile Linnanmäe lõbustuspargis suvest viimast võtmas. Lisaks oli mul paar vabapääset SeaLife meremaailma, mida on juba kord kasutatud. (Kust mina pidin teadma, et pileti esitamise asemel antakse see kassasse, kus saab käele templi. Nii et viimati jalutasime lihtsalt sisse.)

Ma eriline oksendusmasinate fänn ei ole, seega piirdusin leebemate atraktsioonidega. Kõige toredam oli Vuoristorata ehk ameerika mäed (huvitav, miks on nende nimi eesti keeles selline?), aastal 1951 ehitatud puust atraktsioon. Nojaa, nüüd on ilmselt iga puust posti taga raudne latt. Rongi taga seisab nn pidurimees, kes kontrollib kiirust ja ohutust. Ehee, hoogne töökoht, päevas mitusada ringi.

Aki käis ka mingil jubedusel, asja nimeks oli Rakett ja idee selles, et esiteks tulistatakse sind otse üles ja siis teed sealt vabalangemist. Bökk :)

Teen ka väikse update'i meie pommiplahvatusprojektist ehk siis aed sügisel 2007. Muru kasvab, aga hõredalt. Mitmeaastastest lilledest on mingisugune kukehari juba õitsema läinud!





Aa, seda tahtsin ka veel öelda, et üritan jätkuvalt hmm.. tervislikku liini hoida. Ei söö magusat, selle asemel salatit jne. Noh, öösel nägin unes söömingut, mugisin igasugu häid asju ja tundsin süümepiinu. Alles täna päeval hakkasin asja üle täpsemalt mõtlema ja sain pihta, et see oli uni. Meil nimelt ei ole kodus kunagi nii häid asju ;(

Kommentaare ei ole: