neljapäev, 1. jaanuar 2015

Tere uus aasta, hüvasti 2014!

Head uut aastat!

Kirjutan seda postitust laeval teel Tallinnasse. Vaatame, kas Tallinki internetiühendus lubab mul seda ka avaldada...

Aasta 2014 on ära saadetud, seaprae ja klaasi veiniga. Mitte kõik selle aasta sündmused pole seekord möödakarva olnud. 2014 aasta teema võikski olla õppetunde elust ja iseenesest. Ma arvan, et pole neist blogis sõnagi iitsatanud, sest teatud asjad on isiklikud. Blogi on seevastu koht headeks mõteteks ja ilusateks asjadeks :)

Ja häid asju ja toredaid inimesi on sel aastal olnud mu ümber palju. Aitäh kõik kallid sõbrad ja sugulased, kes olete meid oma külaskäiguga rõõmustanud või meid võõrustanud. Kevadine reis Londonisse jäi sel aastal ainsaks (kui Tallinna ja Stockholmi mitte arvestada), ent oli meeldejääv ja suurepärane. Linn, kuhu ma kindlasti tahan naaseda.

Maja ja õue suhtes saime üht-teist tehtud. Esile võiks tõsta väikse magamistoa tapeetimise ja sisustamise ning loomulikult terrassiehituse. Soojad suveõhtud vastvalminud verandal on selle suve parimaid mälestusi. Aias sai nipetnäpet pusitud, marjapõõsaid ja puid istutatud (ploomid, iluõunapuu ning pisike kuusk) ja lillepeenraid kõpitsetud.
Kevadelt ootangi suure põnevusega, kas kümnetest maha pandud lillesibulatest ka asja saab. Aki oli just äsja aias mutimullahunnikuid näinud ja see ei tõota sibulatele head ...

2015 aastal tahangi rohkem aiale pühenduda. Tagaõuel ootavad teerajad ehitamist ning lillepeenrad loomist. Plaane on palju :)
Allkorruse remont ootab ka veel ees (eeskätt vannituba, aga ka majapidamisruum, kaminatuba ning esik), aga graafiku suhtes pole me veel midagi otsustanud. Vaatab, millal selle käsile võtame. Kiiret ei ole :)
Otsin aasta pilte, kui jälle kodus olen. Nüüd vaatame, kas saan postituse üles riputada ...

Kommentaare ei ole: