esmaspäev, 5. jaanuar 2015

Don't stop me now

Peale Tallinna reisi olen inspiratsiooni ja teotahet täis. Keskkonnavahetus ja mõnusad vestlused ilmselt aitasid sellele kaasa.

Võtsin nüüd vanade postituste pildilinkide väljavahetamise tõsiselt käsile - panin Spotifyst mängima playlisti "Bring back the 90s" ja muudkui vehin teha. Kui saan pildid korda, võib teiste asjade kallale asuda: raamatuid lugeda, Wes Andersoni filmidega tutvuda, pildistada, blogi kirjutada ja aiaplaane läbi mõelda.

Olen vaadanud briti kuulsa aedniku Monty Doni saadet Big Dreams Small Spaces ja muudkui innustun! Seal viivad tavalised inimesed (mõned on võhikud, mõned juba asjalikud aednikud) Monty heade nõuannete abil omi aiakujundusideid ellu. Mulle meeldib see, et nad peavad ka töö ise ära tegema, mitte nii, et tuleb võttemeeskond saja abikäega ja kõik valmib nagu võluväel. Ühe osa võtted kestavad ligi aasta, nii et alustatakse vana väljajuurimise ja kaevamisega ning lõpetatakse istutamise ja kasvuhooaja jälgimisega. Sain sealt kohe paar praktilist ideed - üks on teha lillepeenrate kohta kaust, kuhu kõik taimed kirja panna. Mul on ka sellist asja väga vaja, sest kuigi üht-teist on blogis kirjas, siis vajadusel seda kõike üles leida on keeruline.

Õnneks homme on vaba päev - kavatsen kõigepealt kaua magada ja siis jälle blogilinkide kallale asuda :)

Kommentaare ei ole: