pühapäev, 9. november 2014

10/33

Meil on nimekiri, kus kirjas 33 asja, mis vaja veel ülemisel korrusel korda teha. Seal on nii suuremaid kui väiksemaid töid. Näiteks: vannitoa laeliistud, välisuste värvimine, lukkude vahetus, leivaahju kohale kohtvalgustid, külalistetuppa laelamp jne.

Tegime nimekirja augusti alguses ja esimesed paar kuud vuhisesid ilma näppugi tõstmata mööda. Mõtlesime, et nii ikka ei saa. Seadsime eesmärgi - kui 2/3 nimekirjast on jõuludeks valmis, võime ennast väikse Stockholmi reisiga premeerida (pisut shoppingut, õhtusöök mõnes vahvas kohas, vanalinnas jalutamist...)

Nüüd oleme selle abil natuke elu sisse saanud :) Hetkeseis on 10/33, eesmärgi saavutamiseks oleks vaja seega veel kaksteist asja maha kriipsutada.

Seniks panen paar pilti nendest asjadest, kus linnuke juba kirjas.

Kööki meisterdasime sellise tahvli. Aki lõikas sobiva suurusega puitplaadi ja mina värvisin, esmalt metallvärviga (et magnetid külge jääks), siis tahvlivärviga.

20141109_165752

Nüüd pole muud kui ainult fantaasia tööle lasta ja sinna igasugu asju kritseldada :) Kriidid on Ikeast - no sealt leiab ju kõike.

20141109_165838

Teine rõõmustav saavutus on puuriiul (taaskord Ikea aitas meid selles osas). Nüüd ei ole enam seda jama, et oleks vaja õhtul peale tööd pimedas ja igasugu ilmaga minna välja puid tooma. Nädalavahetusel tassime päevavalguses riiuli täis ja asi ants. Puud on ka soojad ja kuivemad kui puukuuris, igatpidi parem. Ja muidugi sisustuslik element on siin ka - see ju lihtsalt näeb hea välja :)

20141109_105720

Lindudele panin täna ka söögilaua välja, kohe olid kohal harakad, tihased ja pasknäär. Ja kraamisin kappidest välja jõulutuled ning riputasin need jälle rõdule. Nüüd võib talv tulla, mina olen valmis.

2 kommentaari:

aimarii ütles ...

Palju olete teinud, palju veel ilma tegemata, aga valmist tuleb küll.
Kõik asjud, mis Ikeast olete leidnud, on väga head.
Talv tulla saa siiagi. Mõtle, meil pole palju lund, aga tulla saa. Lindudele olen andnud sööki ka.

Maris ütles ...

Loodan samuti, et jaksame veel pisut pingutada ja nimekirja lõpuni maha kriipsutada :)
Siin pole veel üldse lund, täna oli lausa kümme kraadi sooja - jutud talve saabumisest on ilmselt olnud enneaegsed :)