kolmapäev, 23. juuli 2014

Suve parimad päevad

Paar pilti terrassiehituse edusammudest. Selline oli seis laupäeva hommikul:

20140719_120037

Siis veetsime paar päeva heade sõprade seltsis (sellest ning ühest toredast külastatud vaatamisväärsusest paar sõna ja sada pilti eraldi postituses) ning esmaspäeval jätkasime uue hooga. Mulle eriliselt see kolmekümne soojakraadiga rebimine ei istu, aga paks kiht päikesekreemi ning piisav veetarbimine aitab hullemast üle. Tänaseks on olukord selline:

20140723_210116

Ei suutnud panna vastu kiusatusele tõsta pooleliolevale terrassile toolid ning nautida õhtujahedust (ning uut raamatut Bridget Jonesi sarjast) peaaegu-valmis-või-vähemalt-kohe-hakkab-lubama-terrassil.

Suvesoe on ka olnud aiamaal tõhus kasvukatalüsaator - porgandid hakkavad valmima (võtsin juba ilusaid väikseid porgandeid üles), redised on peaaegu otsas, salat mühab ning hernes õitseb. Ka suvikõrvitsad on õisi teinud, kuigi taimed on veel päris väiksed. Loodame, et neist saab veel asja.

Maja tagant võsast leidsin eile üllatuslikult hea kausitäie metsvaarikaid - sinna oli mitmeid suuri vaarikapuhmaid kasvanud, kõik pisikesi marju täis. Nii tore!

20140722_143644

Kommentaare ei ole: