reede, 4. november 2011

Barcelonast tagasi

Tagasi kodus! Aga alustan jutuga pisut kaugemalt, sest ma pole siin blogis naasmisele eelnenud kodust lahkumisest iitsatanudki. Nimelt oli meil suvepuhkusest veel üks nädal järel ja samas sügisel juba palju tööd rügatud ja puhkehetk kulus marjaks ära. Mõeldud-tehtud - puhkusenädal sai kalendrisse märgitud ja reis Barcelonasse broneeritud.

Miks Barcelona? Olen juba ammu tahtnud selles linnas ära käia. Eks siit-sealt olen kuulnud ka kiidusõnu kauni ja huvitava linna kohta ja üht-teist Gaudi elutöö kohta ise lugenud. Norwegianil oli jälle mõistliku hinnaga lennureis välja pakkuda ja nii see otsus saigi tehtud. Enne puhkust pidin siiski tööl end ribadeks töötama, sest kellelegi teisele ei saanud ka omi ülesandeid kaela veeretada. Nii et pikad päevad ja laupäeval enne reisile minekut arvuti taga istutud tunnid panid mind tavalisest veel rohkem puhkust ootama. Ja samasugune möll ootab mind ilmselt ka tuleval nädalal ees, aga võib-olla olen siis suurest puhkamisest värske ja reibas. Ütlen võib-olla seetõttu, et täna ärkasin mingi kummalise kurguvalu ja raske peaga. Hea on vähemalt seegi, et see külmetus enne reisi kallale ei kippunud.

Nüüd asun reisipiltide kallale ja üritan neist mõistlikke kaadreid välja võluda. Esimesel päeval võtsin ainult suvalisi klõpse, lausa häbi oli neid vaadata, ilmselt pikem kaamerast eemalolek on oma töö teinud. Aga teistelt päevadelt oli juba pisut asjalikumaid pilte. Vaatab, kas neist asja saab ja siis on muidugi jälle pikemaid piltidega illustreeritud reisikirju oodata.

1 kommentaar:

Tiina Linkama ütles ...

Jäämme odottamaan matkapäiväkirjaa ja kuvia. Tervetuloa kotiin!