pühapäev, 21. august 2011

Lehmad ja lagled

Ma vaikselt lootsin, et kui ma kick-offilt tagasi koju jõuan, on katus ja ventilatsioon juba valmis. Tutkit nad olid. Elektrimees oli käinud ja oma tööd ära teinud, aga ventilatsioonimehi polnud näha. Neljapäeval nad lihtsalt ei ilmunud kohale ja reedel olid naabri juures. Ja esmaspäeval lähevad samuti naabri juurde. Meiega pole nad edasisi plaane kokku leppinud, mis on muidugi väga huvitav, sest meie juurde nad iseseisvalt sisse ei tohi tulla. Ootame-vaatame, päris lõputult ei ole meil ka võimalust neid kodus oodata, mis sest, et kodust töötamine on üldiselt lubatud.

Kui nüüd see katuseteema kõrvale jätta, on nädalavahetus olnud tore. Laupäeva hommikul ärkasime varakult ja kimasime Viikki linnaosa põldudele, Vanhankaupunginlahti äärde. Sügisränne on juba hoos ja Viikki on üldiselt lindudele hea kogunemispaik, kus võib kõhtu täita ja puhata enne lõunasse lendamist.

P8204789.jpg

P8204792.jpg

P8204796.jpg

Peale lehmade kohtasime põldudel valgepõsk-laglede parve. Piirdun hetkel vaid ühe tutvustava pildiga ja teen lagledest eraldi postituse, sest pilte on loomulikult kuhjaga!

P8205031.jpg

Kommentaare ei ole: