pühapäev, 26. detsember 2010

Jõulud 2010

Selle postituse ma kirjutasin eile õhtul ja omaarust klikkisin publish-nuppu ka, aga hommikul hakkan vaatama, et mis jama on - postitust ei kusagil. Tuli välja, et minu Bloggeri esilehel olid marisjahub ja marisreisib -blogid oma järjestuse ära vahetanud (aitäh Blogger!) ja nii jahusingi rahulikult valesse blogisse. Aga siin siis eileõhtused muljed:

Jõulud hakkavad varsti omadega ümber saama ja külalised kodu poole liikuma. Eilne 11 inimese jõulupidu oli niinimetatud fusion - sõbralikult ühel laual esinesid nii verivorstid kui ka soomlaste kinkku. Lisanditeks kartulid ja ahjujuurviljad, marineeritud kurgid ja hapukoor. Algroaks seenesalat tumedal leival ning graavilõhe, magustoiduks glögi-toorjuustutort. Muidugi lisaks sellele, et road laual ilusti omavahel läbi said, said ka külalised segamini soome-eesti keeles jutud räägitud ning kingid jagatud.

Nüüd hakkavad eilsed toidud vaikselt külmkapist otsa saama ja osa mulle kingitud raamatutest on juba läbi loetud - tõesti, ma olen täna ainult voodis vedelenud, söönud, lugenud, tukastanud ja jälle söönud :) Varsti lähen jõulusauna ja siis jälle magama. Saunast oleks muide võimalik ka tagaõuele lumehange karata, aga ma arvan, et jätan selle siiski vahele. Selline lebotamine on minuarust vahelduseks väga teretulnud. Homse veedan veel kodus ja siis suund Tallinna poole ja peale pika aja jälle sõpru ja sugulasi kohtama. Ootan ka juba seda, et saaks rahulikult lumises vanalinnas jalutada, mõnda kohvikusse sisse põigata ja muidugi raamatukauplusi külastada.

Ilusaid jõulupühi kõigile!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lund Tallinnas piisab ja seda lubatakse veel juurdegi sel nädalal :)
Mõnusat lumist aastavahetust!

Tarja

Anonüümne ütles ...

Heippa!

Huvitavad ja sisukad blogid!

Thanks Jöulupeo orgunnimise eest! Road olid maitsvad ja muidu ka igati mönus ning önnestunud.

Vahvat aastavahetust Teile Akiga!

Tänudega: emps

Maris ütles ...

Tarja: lund tõesti oli isegi rohkem kui vaja! Aga parem ikkagi kui lörts. Mõnusat aastavahetust!