teisipäev, 2. november 2010

Lühidalt

Tagasi kodus ja kohe ka tööhoos. Saabusime pühapäeval 21 paiku Helsinki-Vantaale ja järgmisel hommikul kell 7 tuli kolleeg mulle järele, et koos suunduda firma strateegiapäevadele. Stiilis reisikohvrid lahti, asjade osaline siirdamine seljakotti ja jälle minekule. Kontorisse ei jõua enne neljapäeva, sest hommegi olen pool päeva seminaril kuulajana ja teise poole päevast meie oma seminari korraldaja ja peaesineja.

Meeleolud on viimaste päevade ajal vaheldunud äärmisest innukusest (vau millised huvitavad tulevikuvaated tööl!) meeletu muserduseni (miks ma seda tööd teen?) ehk teisisõnu käes on jälle normaalne argipäev :)

Aga tegelikult ma ei pidanud mitte tööst rääkima, vaid ikkagi puhkusest. Lühidalt - ilus oli, soe oli, täiuslik eemaldumine rutiinidest ja kohustustest. Enne minekut unustasin krooniliselt asju ja ajud olid üleüldse totaalselt pehmenenud, nüüd aga tundub, et jaksu piisab pimeda sügistalvega hakkamasaamiseks. Igati õnnestunud break seega. Puhkusepilte on kõvakettal nii 800 ringis ning tuleb alustada kriitilist sorteerimistööd. Enne nädalavahetust ei hakka pikemaid reisikirju lubama :)

Kommentaare ei ole: