laupäev, 21. veebruar 2009

Mööbeldusaktsioon

Köögis käib remont, Aki müttab seal ringi, puurib ja ehitab. Torumees käis kolmapäeval ja peale seda pole meil köögis vett olnud. Nõudepesumasin ei tööta ja oma pisikesi käsi pole me viitsinud märjaks teha, nii et köögis on hetkel päris suur pesemata nõude hunnik. Aga lootusekiir paistab, tööd edenevad jõudsalt. Kraanikauss ja tööpind ise on täiesti valmis ja juba ühes tükis, ent see kraanikausi all olev kapp ja nõudepesumasina ümber ehitatavad kapiseinad veel pooleli.

Igatahes mul nagu erilist panust pole seal köögis hetkel anda, nii et ma keskendusin hoopis lihtsamatele asjadele. Mul on vanadest meediaagentuuri-aegadest hunnikutes ajakirju. Olen tahtnud neist alles hoida sisustusteemalised ja aiandust puudutavad ajakirjad. Seni on kõik need vedelenud igal pool laiali ja tolmunud kuskil nurgas. Eile sain siis hilja õhtul inspiratsiooni, et korjan nad kõik ühtekokku. Täna sortisingi kõik läbi, tassisin paar kilekotitäit paberiprükkarisse ja ülejäänud leidsid koha riiulis. Väga temaatiline riiul on nüüd, aiatööraamatud ja muud ka sealsamas.



Selle mööbeldamise tulemusena vabanes üks pajukorv, mis leidis kohe kasutust esikus kinnaste ja mütside säilituskohana. Enam ei vedele kõik asjad segamini kapi peal. Ennustan siiski üht probleemi - Naukkule meeldib esikus magada ja mis oleks selleks sobivam koht kui pehmeks vooderdatud kast ...

Kommentaare ei ole: