esmaspäev, 24. november 2008

Winter Wonderland

Ei ole kaht ilma kolmandata! Lumeteemalist postitust siis.

Hommikul olin äärmiselt elutark ja otsustasin rongi asemel metroo kasuks, mis oligi igati mõistlik. Lähirongide graafik oli sassis, pooled väljumised tühistatud ja sõitvad rongid tuubil inimesi täis, nii et peale ei mahtunud. Metroo oli aga usaldusväärne nagu alati ning täiesti graafikus.

Helsingis oli päeval räige tuul ja lumetuisk, just selline kohutav ilm, mida kuidagi pole võimalik nautida. Meil siin kodus aga sadas pehmelt laia lund, oli täiesti vaikne ja rahulik.







Hommikul tuli vaikselt juba idee, et ei tea, kas Messilä või muud lähedalasuvad suusakeskused on juba avatud? Kas peale tööpäeva jõuaks paariks tunniks suusad alla tõmmata? Millal üldse järgmine kord see võimalus avaneb..? Homme paraku on graafikus sulgpall ja kolmapäeval sula, nii et ei tea, kas neist mõtetest asja saabki...

6 kommentaari:

Kati ütles ...

Küll saab. Mul ka laud määritud ja varustus valmis. Täna sain siis lõpuks maski ka ostetud ja müüja kohe uuris , et noh kas mäele:)

Maris ütles ...

Oi mõnus.. Millal lähed?

Kati ütles ...

No nädalavahetusel lähen maale, loodan et selleks ajaks on miskit ikka veel maas ja saaksin kasvõi kodu õmber tiirutada küngastel. Aga põhirõhu paneks jõulude peale, siis ma vist 2 ndl maal ja saaks ka loodetavasti mujale minna.
Puhkad sa ka mingil ajal?

Maris ütles ...

Oi siin vist küll enam nädalavahetusel midagi maas pole, homme viskab plussi poolele.
Mul pühade ajal samuti kaks nädalat vaba :P Juhuu

Kati ütles ...

NO ma loodan et meil maal ikka miksit on, kuna ema ytles et lund pidi olema ikka palju, palju. Ja et see ära kaoks on vaja ikka hirmsat moodi vihma..
Oeh siis saad ka puhata, tulete siiapoole lahte ka?

Maris ütles ...

Tulek pole välistatud :)