reede, 18. aprill 2014

Käib töö ja vile koos

Ootasin pikisilmi lihavõtteid, et neli järjestikust vaba päeva tõhusalt maja kordategemise peale pühendada. Nüüd juba esimese päeva õhtul tundub, et olen läbi nagu läti raha. Võibolla see läheb homseks üle?

Meil on teisele korrusele viiva trepi all suhteliselt asjaliku suurusega panipaik. Seni me miskipärast pole seda eriti kasutanud, aga täna võtsin asja kätte ja kraamisin selle puhtaks. Ämblikuvõrgud seintelt ja nurkadest kadusid nagu niuhti tolmuimejasse ning tolm riiulitelt (jah, seal olid isegi riiulid valmis!) hävis märja lapiga. Tulemuseks on ideaalne panipaik sellisele remondikraamile, mida enam aktiivselt vaja ei ole: vannitoa kahhelplaatide ülejäägid, kasutamata tapeeditükid, värvipurgid, pintslid ja pahtlid. Ja kõige tipuks kolm kasside kandekasti, mis tegelikult võtavad suhteliselt palju ruumi.

Sama hooga sai ka majapidamisruum korda tehtud. Seal säilitasime puitmaterjale ja üht-teist muud remonditavaari. Need on nüüd samuti ühte nurka sätitud, uus pesunöör üles pingutatud ja ruumi on jälle piisavalt! Kaks kummutit, mis mujalt kohta ei leidnud, on nüüd samuti allkorrusel. Hakkab looma! Eriti seepäraat, et kui mina koristasin ja asju sättisin, oli Aki jõudnud peaaegu terve ülemise korruse laeliistud paigaldada. Äge.

Homme kavatsen hommikupooliku vabaks võtta ja poodlema minna :P Ja võibolla paar võõrasema hankida, lilli ongi veel kuidagi vähe.

Ilusaid lihavõtteid ja kena kevadet!

Kommentaare ei ole: