pühapäev, 26. veebruar 2012

Esimene trenninädal - normull

Esimesel trenninädalal olen eesmärkidega ilusti hakkama saanud. Kolmapäeval tegime peale tööd reipa müttamise lumesajus, tiba üle poole tunni ja keskimine pulss oli 125. Samasugune sooritus oli täna, ainult et ilm oli kõvasti parem - päike paistis ja räästad tilkusid, täiesti kevadine kohe. Reedel oli natuke ekstreemsem värk, testisime esmakordselt meie räätsasid. Liikusime maja taha metsa ja tegime seal umbes tunnise tiiru. Pulsi kiskus kohe kõrgemaks, sest osa ajast vajusime ikka korralikult lumme ja oli selline pooleldi sumpamine. Keskmiseks pulsiks tuli sel trennil 135, aga väga äge oli! Peaks mingisuguse põneva sihtkoha räätsanduseks välja mõtlema, mõni looduskaunis koht näiteks.. ja siis kaamera ka kaela ja müttama!

Kui nüüd samasuguse hooga ka järgmised seitse nädalat vastu pidada, siis võiks ju ergomeetritestis mingit tulemuse paranemist näha olla?

Elukohavahetuse teema on selle võrra edenenud, et korteri müügilepingu sõlmisime reedel. Meil on nüüd ligikaudu kolm kuud uus koht leida ja sisse kolida. Hmm.
Täna käisime üht kena puumajakest vaatamas, mis piltide pealt paistis nii ilus ja potentsiaalne. Kohale jõudes aga oli juba kaugelt näha, et pole see, mida otsime. Ilus ja romantiline oli see küll, aga näiteks toakõrgus jättis soovida. Ja see on juba üksi niivõrd suur probleem, et ei hakka jamama.
Paar huvitavat on veel silmapiiril, järgmisel nädalal üritame vaatama minna.

Uhhuduuri raamatuga sain ka ühele poole. Mulle meeldis. Ladus ja humoorikas jutt ning suhteliselt ehe mulje jäi kirjeldatud maadest. Täna kohe lugesin Jeemeni uuest presidendist rääkivaid uudiseid suure huviga ja seostasin raamatu sisuga. Üritan nüüd õhtulugemiseks Hõbevalge kätte võtta, ei tea kas saab asja või on mu ajud selle jaoks juba liigselt pehmenenud? :)

Ilusat pühapäeva õhtut!

Kommentaare ei ole: