laupäev, 5. jaanuar 2008

Dieedimöla

Hellou, ai äm päkk in bisniss!

Eelmisel aastal välja käidud lubadused on lunastamisel. Tervislikud Eluviisid (TM) -programm on hoos. Toitumisskeem näeb välja selline, et õhtuti peale tööd sööme nüüdsest salateid ja suppe varasemate võileibade, magusa ja muu taolise asemel. Esimesed tähelepanekud on küll hetkel sellised, et pugime palju rohkem kui varem, sest ma kokkan lihtsalt imepäraselt häid roogi ;) (tänu retseptiraamatutele ja internetile, muidu olen koba). Ja loomulikult - kui toit on kord valmis tehtud, siis tuleb see ka ära süüa, sest muidu see läheb pahaks. Toit tuleb päästa. Food rescue!

Teine samm on see, et teen nüüdsest tööle hommikuks võileibu kaasa. Varem sõin kodus unise peaga tassikese jogurtit ja siis vindusin tööl näljas ning loomulikult kugistasin lõunal hirmsa koguse toitu.

Trennirindel liiguvad asjad samuti positiivses suunas. Esimese sulgpallimatši pidasime täna maha. Peale kolme lööki oli mul toss väljas, hing kinni ja leemendasin higist. Pidasin kuidagi tunnikese vastu ja võitsin ühe mängu kolmest, ent homme on revanš!
Sammulugeja 10 000 sammu piiri pole viimasel ajal saavutanud, ent peale tööd oleme teinud umbes pooletunnise jalutuskäigu, et mõned tuhanded sammud juurde saada. Tegin tulemustest ka suurepärase excel-graafiku, roheline joon on kõik sammud ja oranž aeroobsed sammud (st aeroobseid samme arvestatakse alles peale kümneminutilist jätkuvat tasase tempoga käimist).
Millegipärast võib seal kerget langust märgata.. aga see on petlik! :) Ahjaa, täpikesed on sulgpallipäevad.

Saavutustest ja tagasilöökidest hoian teid muidugi kursis.. pidage vastu :)

Kommentaare ei ole: